Dennis Flydtkjær
 svarer 
Jacob Jensen

Hvor meget mere udenlandsk mælk og kød skal der importeres ved Svarer-rapportens model 1, 2, og 3?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

Miljø- og Fødevareudvalget, Spørgsmål 494

Vil ministeren redegøre for, hvor meget mere udenlandsk mælk og kød der skal importeres ved Svarer-rapportens model 1, 2, og 3? Der henvises til publikationen ”Grøn skattereform – endelig afrapportering”, Ekspertgruppen for en grøn skattereform, skm.dk, den 21. februar 2024.

Svar fra torsdag den 21. marts 2024

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri har ikke kendskab til en opgørelse over, hvor meget mere udenlandsk mælk og kød der skal importeres ved Svarer-rapportens model 1, 2, og 3. Ministeriet har heller ikke kendskab til databaser, der enkelt kan anvendes til overslagsberegninger.

Ekspertgruppens anbefalinger vil blive drøftet i den grønne trepart, som regeringen har nedsat. Trepartens sigte vil være at finde bredt funderede og langsigtede løsninger på Danmarks klima- og naturudfordringer. Den vil forholde sig til dilemmaer, udfordringer og løsninger, herunder konkrete virkemidler og finansiering.

0:000:00