Støjberg er mere synlig i medierne

SYNLIGHED: Beskæftigelsesminister Inger Støjberg (V) optrådte oftere i medierne i det forgangne år end for to år siden. Alligevel er hun en af regeringens mindst synlige ministre. Se også hvor synlige arbejdsmarkedsordførerne var i 2010.
Marie Dissing Sandahl
Fakta
Listen er udarbejdet af Infomedias analyseafdeling for Altinget.dk.

Den er udarbejdet efter antallet af omtaler i artikler fra både printmedier og redaktionelle webmedier i perioden 1. december 2009 til 30. november 2010.

Omtaler og optrædender på tv og i radio er ikke talt med i denne undersøgelse.

Infomedias database dækker også en lang række lokale aviser. En politikers placering på listen kan således lige så godt være udtryk for en høj lokal omtale som landsdækkende - og omvendt.

Fakta

I løbet af 2010 optrådte beskæftigelsesminister Inger Støjberg (V) flere gange i de skrevne medier end året før, viser en optælling, som Infomedia har lavet for Altinget.dk.

Men selvom ministeren nu er at finde på plads nummer 19 på listen over folketingsmedlemmernes synlighed og dermed er rykket seks pladser op sammenlignet med året før, så indtager hun alligevel en bundplacering blandt regeringens ministre. Således er hun den femte mindst omtalte af alle regeringens ministre, som sidder i Folketinget.

Se her, hvor meget omtale alle arbejdsmarkedsordførere fik i 2010. Efter hvert folketingsmedlem er angivet placeringen på sidste års rangliste. Derefter er i kursiv angivet antallet af artikler i Infomedias database, hvori medlemmets navn har optrådt i perioden 1. december 2009 - 30. november 2010.

19. Inger Støjberg (V) (25) 6.389

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024