Disse ordførere siger farvel til Folketinget

UDSKIFTNING: Arbejdsmarkedsordførerne fra Radikale og Konservative genopstiller ikke til Folketinget. Samtidig er Enhedslistens arbejdsmiljøordfører kun med på stemmeseddelen som "fyld"*.

Enhedslistens Jørgen Arbo-Bæhr er én af tre arbejdsmarkedspolitikere, der siger farvel til Christiansborg ved dette valg. Han er placeret så lavt på stemmeseddelen, at han beskriver sig selv om "fyld", og forventer ikke genvalg.
Enhedslistens Jørgen Arbo-Bæhr er én af tre arbejdsmarkedspolitikere, der siger farvel til Christiansborg ved dette valg. Han er placeret så lavt på stemmeseddelen, at han beskriver sig selv om "fyld", og forventer ikke genvalg.Foto: Andreas Bro
Michael Hjøllund

Mens deres kolleger de næste uger skal kæmpe for deres politiske liv i valgkampen, siger tre Christiansborg-politikere, der til daglig har arbejdet med arbejdsmarkedsstoffet, farvel til dansk politik allerede nu.

Radikales Nadeem Farooq og Konservatives Charlotte Dyremose genopstiller ikke til Folketinget. Enhedslistens arbejdsmiljøordfører Jørgen Arbo-Bæhr genopstiller, men kun som "fyld" på partiets liste, siger han.

Nadeem Farooq Radikales Nadeem Farooq har siddet i Folketinget i en enkel valgperiode, og han har varetaget posten som arbejdsmarkedsordfører i alle fire år.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Arbejdsmarked

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024