Profile
Log ind
WAYF login
Log på med SSOGlemt adgangskode?
Bliv abonnent

Kofod: Arktisk strategi lanceres næste år

STRATEGI: Lanceringen af Kongerigets nye arktiske strategi for de næste 10 år kommer næste år, lyder det fra udenrigsminister Jeppe Kofod.

Arbejdet med den nye arktiske strategi trækker ud. Det betyder, at strategien først kan lanceres næste år, lyder det fra udenrigsminister Jeppe Kofod (S).
Arbejdet med den nye arktiske strategi trækker ud. Det betyder, at strategien først kan lanceres næste år, lyder det fra udenrigsminister Jeppe Kofod (S).Foto: Arthur J. Cammelbeeck/Altinget

Andet halvår af 2020 vil være præget af udformningen af Kongeriget Danmarks nye arktiske strategi 2021-2030. Forventningen er, at strategien bliver lanceret i starten af næste år. Det var udmeldingen fra udenrigsminister Jeppe Kofod (S) i sidste uge i forbindelse med et besøg i Norge.

Under besøget i Norge var Jeppe Kofod blandt andet i Tromsø sammen med den norske udenrigsminister Ine Eriksen Søreide. De to ministre drøftede en række internationale spørgsmål herunder udviklingen i Arktis.

Stå sammen
Ifølge udenrigsministeren, så er Norge og Kongeriget Danmark tætte partnere i Arktis, der blandt andet er enige om at prioritere en ambitiøs klimadagsorden, bæredygtig økonomisk udvikling og fred og sikkerhed.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024