Her er efterårets skribenter på Altinget Klima

Caroline Bessermann bliver en del af det stærke panel af skribenter på Altinget Klima. De vil dette efterår debattere aktuelle emner og problemstillinger inden for klimapolitikken og den grønne dagsorden. Læs mere om skribenterne her.

Foto: Diverse presse / Niels Ahlmann Olesen/Berlingske/Ritzau Scanpix / Arthur Cammelbeeck
Caroline Boas

Altinget Klima opruster med endnu en skarp skribent dette efterår og byder velkommen til Caroline Bessermann, som er aktiv i den Grønne Ungdomsbevægelse og studerer klimaændringer.

Den unge aktivist har allerede gjort sig bemærket ved at udskælde Altingets læsere om deres rejsevaner over sommeren. Nu bliver hun en del af det fagtunge hold af klimaskribenter på nichen, som fortsat udgøres af Marie Louise Gammelgård-Larsen, Connie Hedegaard, Svend Elberg Thomsen og Anna Ebbesen.

De fem skribenter skal ikke lede længe efter aktuelle emner at skrive om, for efteråret byder på rigeligt inden for det klimapolitiske. Hvad skal der ske med de videre forhandlinger og implementeringen af den grønne trepart? Skal klimaloven revideres forud for 2025? Vil COP29 blive en op- eller nedtur for den globale klimaindsats? Og hvordan står det til med at nå 2025-målene?

Der er altså rigelig med godt debatstof i vente i de kommende måneder på Altinget Klima.

Læs mere om de fem kommentarskribenter her:

 

Caroline BessermannCaroline Bessermann (f. 1997)
Caroline Bessermann er klimaktivist og studerende. Hun har været medlem af organisationen Den Grønne Ungdomsbevægelse siden 2020 og tidligere været politisk rådgiver i Klimabevægelsen. 

Caroline læser Climate Change på Københavns Universitet og har tidligere stillet op til bestyrelsen for Danske Bank for at bremse bankens sorte investeringer.

Læs hendes seneste indlæg her.

Altinget logoKlima
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget klima kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Klima

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024