Om  
Louise Hvid Jensen
Jørgen Anker

Egmont Fonden finder nye programchefer hos SUS og Københavns Kommune

Jørgen Anker og Louise Hvid Jensen bliver nye programchefer i Egmont Fonden, hvor de blandt andet skal arbejde med børn og unge i udsatte positioner. De kommer fra stillinger hos Socialt Udviklingscenter SUS og Københavns Kommunes kultur- og fritidsforvaltning.

Egmont Fonden har ansat Jørgen Anker fra SUS og Louise Hvid Jensen fra Københavns Kommune som nye programchefer.
Egmont Fonden har ansat Jørgen Anker fra SUS og Louise Hvid Jensen fra Københavns Kommune som nye programchefer.Foto: SUS
Simon Engell Kjøller

Egmont Fonden har ansat Jørgen Anker og Louise Hvid Jensen som nye programchefer.

Det oplyser fonden på sin hjemmeside.

"Både Jørgen og Louise har nogle meget stærke kompetencer, som kommer til at være vigtige for Egmont Fonden i arbejdet for at realisere vores nye almennyttige strategi. Jeg er sikker på, at de kan være med til at styrke vores arbejde med at reducere læringsulighed og frafald fra ungdomsuddannelse," udtaler Henriette Christiansen, direktør i Egmont Fondens Støtte- og bevillingsadministration.

Louise Hvid Jensen kommer fra en stilling som kontorchef for strategi og ledelse i Københavns Kommunes kultur- og fritidsforvaltning. Hun glæder sig til at bringe sine kompetencer i spil i Egmont Fonden.

"Uligheden i læring blandt børn og unge er desværre ikke blevet mindre de seneste år, og alt for mange har ikke forudsætningerne for at gennemføre en ungdomsuddannelse. I Egmont Fonden vil jeg med min innovationstilgang gerne bidrage til markante forbedringer for børn og unge i udsatte positioner," lyder det fra Louise Hvid Jensen.

Hendes kommende kollega Jørgen Anker kommer fra en stilling som projekt- og portefoliodirektør i Socialt Udviklingscenter SUS.

"Vi bør prioritere, at alle børn og unge – uanset deres baggrund – får de bedste muligheder for at lære og bliver rustet til at kunne leve, begå sig og håndtere de udfordringer, som livet byder på. Jeg er utrolig glad for, men også ydmyg over for at bringe mine erfaringer, viden og kompetencer i spil sammen med meget dygtige kolleger og alle de stærke aktører på feltet," lyder det fra Jørgen Anker.

De tiltræder begge 1. marts.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024