JP-bladdirektør ny formand for Danske Medier Research

Bladdirektør på Jyllands-Posten, Claus Hovge Andersen, er ny formand for Danske Medier Research ApS. Danske Mediers bestyrelse har desuden udpeget nye medlemmer til Pressenævn og praktikudvalg.
Anne Justesen
Jyllands-Postens bladdirektør siden 2011, Claus Hovge Andersen, er af bestyrelsen i Danske Medier blevet udpeget som ny formand for Danske Medier Research. Danske Medier Research blev etableret tidligere i år og står for løbende indsamling af relevante data og statistik om branchen. Bestyrelsen for Danske Medier har samtidig udpeget chefredaktør Rasmus Emborg, Avisen.dk som ny suppleant til Pressenævnet i stedet for Anne-Marie Dohm, der skifter posten som chefredaktør på Nordjyske Medier ud med en stilling som direktør i DR. Hun repræsenterede også dagbladene i Danske Medier i Praktikudvalget for de tre journalistuddannelser. Chefredaktør for JyskeVestkysten, Jørn Broch, overtager denne post. Magasinerne i Danske Medier skifter ligeledes repræsentation i Praktikudvalget. Chefredaktøren for FamilieJournal Anette Kokholm afløser Kim Henningsen, der er fratrådt som chefredaktør på Se og Hør.
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024