Om  
Martin Barlebo

Kommunikationsbureau henter partner fra Ørsted

Martin Barlebo bliver rådgiver og partner i kommunikationsbureauet Primetime. Han stoppede som kommunikationschef i Ørsted i februar.

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Frida Flinch

Det seneste halve år har for Martin Barlebo budt på tennis, sangundervisning og fransktimer. 

Tilbage i januar besluttede han sig for at forlade stillingen som kommunikationschef i Ørsted, og siden da har han taget en pause fra arbejdsmarkedet. 

Men til december må han skifte tennistøjet ud med arbejdstøjet. Martin Barlebo er nemlig blevet rådgiver og partner i kommunikationsbureauet Primetime. 

Det oplyser han i et opslag på LinkedIn

{{toplink}}
Læs også

"Jeg har lært Primetime at kende som et super bureau med dygtige medarbejdere og gode kunder, og jeg glæder mig til at blive del af holdet efter mange år som kommunikationschef, først hos ALK og derefter Ørsted," skriver han i opslaget. 

Han tror på, at hans tidligere erfaring som kommunikationschef kan gøre ham til en bedre rådgiver. 

Og kommunikationserfaring har han en del af. Han var nemlig ansat i Ørsted i knap ti år. Forinden det, var han kommunikationschef i medicinalvirksomheden ALK.

Men inden han indtræder som partner og rådgiver, har han både sangtræning og vandreture i kalenderen, oplyser han i sit LinkedInopslag. 

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024