Ny honorarkonsul i Hamborg

Advokat Susanne Beck Nielsen er udnævnt til honorarkonsul i Hamborg pr. 1. august og skal fremover arbejde for at styrke både danske virksomheder og dansk kultur i byen.

Christian Juhl Mølgaard

Det danske Udenrigsministerium har udnævnt advokat Susanne Beck Nielsen til honorarkonsul i Hamborg. Hendes primære opgave bliver at hjælpe og rådgive danske virksomheder, som ønsker fodfæste i Tyskland, der er Danmarks største eksportmarked.

Set i lyset af beslutningen om at lukke det danske generalkonsulat i Hamborg i år, mener Susanne Beck Nielsen, at hendes nye rolle bliver særlig vigtig:

"Mere end 2300 danske virksomheder har datterselskaber i Tyskland, og 60 procent af dem ligger nord for Elben. Derfor mener jeg, det er afgørende, at Danmark er officielt repræsenteret i Hamborg, og jeg vil gøre mit bedste for at overtage de opgaver, som generalkonsulen tidligere har varetaget,” siger hun i en pressemeddelse.

Susanne Beck Nielsen er vokset op på en gård i Sønderjylland. Efter jurastudiet på Aarhus Universitet har hun blandt andet arbejdet for advokatkontoret Jørgen Pedersen & Poul Jansen i København, før hun i 1991 rykkede til Hamborg, hvor hun har boet og arbejdet siden.

I dag er hun indehaver af advokatfirmaet beck rechtsanwälte, som har ca. 40 medarbejdere og kontorer i både Hamborg og Berlin. For 15 år siden stiftede hun Dansk Business Club i Hamborg, hvor hun stadig er bestyrelsesmedlem. Hun er desuden Goodwill Ambassador for Hamborg, Copenhagen Capacity, samt Wonderful Copenhagen og lobbyist for HWF Hamburgische Gesellschaft für Wirtschaftsförderung.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024