Om  
Jan Michelsen

Thisted Kommune hyrer ny teknikdirektør med havneerfaring

Jan Michelsen er Thisted Kommunes nye direktør for for teknik, erhverv og beskæftigelse. Senest har han været kommunaldirektør i Halsnæs og har tidligere stået i spidsen for udviklingen af havnen i Vordingborg Kommune.

"Jeg har for eksempel været med til at udbygge og drifte havnen i Vordingborg," udtaler Jan Michelsen, der er ny direktør for teknik, beskæftigelse og erhverv i Thisted Kommune. (Arkivfoto)
"Jeg har for eksempel været med til at udbygge og drifte havnen i Vordingborg," udtaler Jan Michelsen, der er ny direktør for teknik, beskæftigelse og erhverv i Thisted Kommune. (Arkivfoto)Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Frederik Gjersen Hansen

Det er en leder med bred erfaring på det tekniske område, der 1. marts træder ind i den øverste ledelse i Thisted Kommune.

Jan Michelsen bliver kommunens nye direktør for teknik, erhverv og beskæftigelse.

Det skriver Thisted Kommune i en pressemeddelelse.

Michelsen fratrådte som kommunaldirektør i Halsnæs i 2023. Nu ser han frem til at træde ind i en kommune med en "ambitiøs plan for den grønne omstilling", fortæller han i pressemeddelelsen.

"Samtidig bringer jeg nogle erfaringer med, som, jeg tror, kan gavne Thisted Kommune. Jeg har for eksempel været med til at udbygge og drifte havnen i Vordingborg og har også arbejdet meget strategisk med bosætning og turisme på Møn, så jeg er sikker på, jeg kommer med noget, som Thy kan bruge," udtaler Jan Michelsen.

Ud over kommunal ledelseserfaring fra kommunerne Halsnæs, Vordingborg og Greve, har Jan Michelsen været direktør i HK Danmark og i Statens og Kommunernes Indkøbs Service (SKI).

Altinget logoKommunal
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kommunal kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Kommunal

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024