Om  
Bruno Skibbild Christensen

Tidligere Alternativist stiller op for Kristendemokraterne

Kristendemokraterne i Sjællands Storkreds opstiller Bruno Skibbild Christensen som folketingskandidat. Han stillede ved sidste kommunalvalg op for Alternativet.

Astrid Johanne Bjørnskov

Bruno Skibbild Christensen er den nyeste kandidat på Kristendemokraternes liste over håbefulde, der ønsker et sæde i Folketinget. Det Skriver Sjællands Nyheder.

Den nye kandidat, der er cand.mag. i historie og idræt, har igennem flere år været en aktiv debattør om alt, der vedrører børne- og familiepolitik. Til kommunalvalget sidste år stillede Skibbild Christensen op for Alternativet, men har nu skiftet parti til fordel for Kristendemokraterne. Mærkesagen er imidlertid stadig familiepolitik:

"Jeg mener, at Kristendemokraterne har sunde værdier – også på dette område. Man kan nemlig godt agere på det sociale område uden at være formynderisk," siger Bruno Skibbild Christensen, der har en baggrund i undervisningssektoren, hvorfor skole- og uddannelsespolitik har en speciel interesse.

Hvis Kristendemokraterne når over spærregrænsen efter næste valg, vil Bruno Skibbild Christensen blandt andet kæmpe for kortere skoledage og færre tests i folkeskolen, som han mener lægger et urimeligt pres på børn.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Bruno Skibbild Christensen

Forfatter, musiker
Cand. mag

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024