Udskiftninger på direktionsgangen: Tid til ’ny profil’ i Billund, topjob i Fredericia efter fyring i Randers og slut med pendlerlivet på Nordsjælland

Den sidste uge i januar bød på nyansættelser og afskedigelser på allerøverste ledelseslag i en række kommuner. Helsingør har fundet ny topdirektør inden for egne kommunegrænser, mens politikerne i Billund og Gribskov har varslet fyringer.

Mens Billunds kommunaldirektør Ole Bladt-Hansen (tv.)er blevet indstillet til afskedigelse, så skifter Rasmus Bjerregaard fra Holbæk til hjemkommunen Helsingør. I Fredericia Kommune starter Michael Maaløe (tv.) snart som direktør for børn- og unge knap et år efter, at han blev afskediget fra en tilsvarende stilling i Randers Kommun.
Mens Billunds kommunaldirektør Ole Bladt-Hansen (tv.)er blevet indstillet til afskedigelse, så skifter Rasmus Bjerregaard fra Holbæk til hjemkommunen Helsingør. I Fredericia Kommune starter Michael Maaløe (tv.) snart som direktør for børn- og unge knap et år efter, at han blev afskediget fra en tilsvarende stilling i Randers Kommun.Foto: Bo Amstrup/Scanpix og Randers Kommune
Kim Rosenkilde

En ny kommunaldirektør, to afskedigelser og fire skift blandt fagdirektører.

De sidste dage i måneden er typisk det oplagte tidspunkt at offentliggøre jobskifte. Og i januar var der igen sat gang i svingdøren på direktionsgangene i en række kommuner.

I Billund Kommune har økonomiudvalget indstillet Ole Bladt-Hansen til fyring fra posten som kommunaldirektør, som han har siddet på i mere end et årti.

Det sker med begrundelsen, at kommunen har brug for ”anden profil”, der i endnu højere grad kan fremme ”kommunalbestyrelsens politiske visioner og beslutninger”.

Det skriver Jyske-Vestkysten.

Ole Bladt-Hansen er fritaget for tjeneste, mens Thomas Foged, der er direktør for kommunens afdeling for ’voksne og stabe’, er konstitueret kommunaldirektør.

60-årige Ole Bladt-Hansen til Billund Kommune, som kommunaldirektør i 2012, hvor den daværende borgmester Ib Kristensen (V) var med til at ansætte ham. Inden da havde han blandt andet erfaring fra Tønder og Hedensted Kommune samt Lundgaard Konsulenter.

”Nogle gange skal vi som mennesker have et skub i ryggen, eller hvad man nu kan kalde det, før man får flyttet sig og kastet sig ud i nye udfordringer. Så med de berømte ord, når en dør lukkes er der nye der åbner sig, vil jeg glæde mig til at se hvad verden nu kan byde på,” skriver Ole Bladt-Hansen på Linekdin.

Altinget logoKommunal
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kommunal kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Kommunal

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024