Kommune køber kæmpevilla til problemfamilie

UØNSKEDE LEJERE: Helsingør Kommune har købt en over 200 kvadratmeter stor villa til en palæstinensisk-libanesisk problemfamilie, som er landskendt for at have terroriseret et helt kvarter.
Jørgen Skadhede
Kommunerne kan ende i en slem knibe, når ingen vil have de mest problematiske og uroskabende problemfamilier boende.

Efter et år i en midlertidig lejlighed får en palæstinensisk-libanesisk familie med fire hjemmeboende børn nu ny bolig. Helsingør Kommune har på en tvangsauktion investeret to millioner kroner i en villa, som skal huse den socialt belastede familie, skriver Helsingør Dagblad.

Familiens opførsel endte i medierne sidste år, da den blev sat ud af sin lejlighed i Helsingør af boligselskabet Lejerbo. Her havde familiemedlemmerne gennem længere tid terroriseret hele kvarteret, og først da boligforeningen truede med at flytte alle de andre beboere, gik Helsingør Kommune med til at finde en ny bolig til familien.

Ifølge Helsingør Dagblad har der været stille omkring familien siden, men den nuværende bolig i det centrale Helsingør har hele tiden været tænkt som en midlertidig løsning. Derfor har kommunen købt villaen i Kvistgård på en tvangsauktion.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra By og Bolig

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024