Byggeriet ikke med i reguleringsudvalg

KORT NYT: Tekniq og Dansk Byggeri er blandt de organisationer, som er stærkt utilfredse med ikke at være indbudt til et udvalg, der skal vurdere reguleringen af el-sektoren.

Regeringen har forbigået byggeriets organisationer i det udvalg, som skal kigge på reguleringen af el-sektoren, og det møder nu heftig kritik fra Tekniq, Dansk Byggeri, Foreningen af Rådgivende Ingeniører og Danske Arkitektvirksomheder. Det skriver Licitationen.

Derfor har organisationerne nu i en fælles skrivelse til klima-, energi- og bygningsminister Martin Lidegaard (R) gjort opmærksom på problemet.

Udvalget for reguleringseftersynet sammensættes af en uafhængig formand og næstformand, der begge udpeges af klima-, energi og bygningsminister Martin Lidegaard, som ligeledes udpeger op til tre sagkyndige med særlige kompetencer inden for fagområder af relevans for udvalgets arbejde. 

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra By og Bolig

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024