Carsten Hansen går i kødet på Venstre

SKÆLDUD: Ministeren for by, bolig og landdistrikter, Carsten Hansen (S), er træt af Venstres "udkantspolitik". De bruger mest tid på at være på tværs, lyder det fra ministeren. Useriøs og desperat kritik fra en handlingslammet minister, svarer partiets boligordfører.
Ministeren for by, bolig og landdistrikter angriber Venstre for deres tilgang til landdistrikterne. Vælgersvigt, lyder et af skudsmålene fra Carsten Hansen.
Ministeren for by, bolig og landdistrikter angriber Venstre for deres tilgang til landdistrikterne. Vælgersvigt, lyder et af skudsmålene fra Carsten Hansen. Foto: Thit Andersen/Altinget.dk
Tyson W. Lyall

Partiet bruger mere tid på at være på tværs end på at være på borgernes side. Det er først og fremmest et vælgersvigt, men det er faktisk også utrolig ærgerligt i forhold til det politiske arbejde i Folketinget.

Carsten Hansen (S)
Boligminister
Den må I længere ud på landet med.

Nogenlunde sådan lyder boligminister Carsten Hansens bestemte opfordring til Venstre og dennes politik på landdistriktsområdet.

I en officiel pressemeddelelse fra Ministeriet for by, bolig og landdistrikter skælder den fynske varmemester godt og grundigt ud på partiets "udkants-politik".

Den er nemlig ikke-eksisterende, mener han.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra By og Bolig

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024