Grundejerbladet får nyt navn

KORT NYT: De fleste danske udlejere af bolig og erhverv kender medlemsbladet Grundejerbladet. Nu skifter det navn til Magasinet Danske Udlejere.
Christian Juhl Mølgaard

Interesseorganisationen Danske Udlejere, der repræsenterer 4.200 udlejere af bolig og erhverv, har besluttet at Grundejerbladet pr. 12. februar 2013 skifter navn til Magasinet Danske Udlejere.

Samtidig med navneskiftet ændres layout til et mere moderne og læsevenligt udtryk, ligesom der i fremtiden vil være faste artikelserier at finde. Da Danske Udlejeres hovedmission er at forbedre forholdende for udlejere af fast ejendom, har man fundet det formålstjeneligt at fokusere mere på det at udleje – frem for det at være grundejer.

Dokumentation
Danske Udlejere

Danske Udlejere blev stiftet i Aarhus i 1899 under navnet "Fællesforeningen af Jydske Grundejerforeninger" og har i dag 27 tilsluttede medlemsforeninger fordelt over Jylland og Fyn, hvortil kommer et antal enkelt-medlemmer på Fyn og Sjælland.

De tilsluttede foreninger har tilsammen ca. 4.200 udlejermedlemmer, og ca. 700 parcelhusmedlemmer. Foreningen ændrede i 2010 navn til Danske Udlejere.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra By og Bolig

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024