EU kvæler innovation

I en aktuel klumme beklager Altinget.dks fødevareredaktør Claus Iversen, at EU ikke tager sig sammen og godkender Daniscos fedterstatter Salatrim. Hvorfor tøver man?
Claus Iversen

Når fødevareminister Mariann Fischer Boel (V) i et interview udtaler, at "innovation er i for høj grad et fremmedord i fødevareindustrien", så skyldes det måske, at det netop ikke kan betale sig at være innovativ.

Claus Iversen
Fagredaktør, Altinget,dk
"TRE ET HALVT år. Så lang tid er der gået, siden Danisco indgav ansøgning til EU om at få godkendt fedterstatningsmidlet Salatrim."

Sådan begynder en artikel i denne uges udgave af FødevareTinget, som Altinget.dk udgiver rettet specielt mod fødevaresektoren.

Det sidste års tid har EU brugt til at have samme mening, som for et års tid siden: "Tja, måske, vi ved ikke rigtigt."

UNDER SIDSTE EFTERÅRS danske EU-formandskab var fødevareminister Mariann Fischer Boel (V) vært ved et uformelt ministerrådsmøde i Nyborg. Det overordnede tema for mødet var innovation i Europa.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Christiansborg

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024