Initiativet ligger hos oppositionen

Ritt Bjerregaard (S) kalder regeringens fødevarepolitik for passiv. Dagsordenen sættes i høj grad af oppositionen, hvilket de mange afgørelser uden om regeringen vidner om.
Claus Iversen

Det handler ikke nødvendigvis om, at jeg vil bruge flere penge end fødevareministeren, men det handler i den grad om, at jeg ønsker at anvende pengene anderledes.

Ritt Bjerregaard
Tidligere fødevareminister (S)

Regeringen udgav fornylig en redegørelse, der giver et overblik over, hvad den har opnået i Folketingsåret 2002-2003 herunder også på Fødevareministeriets ressortområde.

Ugebrevet FødevareTinget, der leveres af Altinget.dk, har interviewet tidligere fødevareminister Ritt Bjerregaard (S) om denne resultatliste for at finde ud af, hvad der havde set anderledes ud, hvis hun stadig var fødevareminister.

Hun mener, at kodeordet for regeringens politik på fødevareområdet er passivitet:

"Når man kigger på denne liste, så er det vel klart for enhver, at der sker meget lidt. Initiativet har ligget hos oppositionen, hvilket de mange sager, hvor der har været flertal uden om regeringen, vidner om."

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Christiansborg

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024