Konservativ Ungdom stemmer om forholdet til Dansk Folkeparti

AFSTEMNING: Konservativ Ungdom skal til weekendens KU-landsråd stemme om, hvorvidt Konservativ Ungdom skal være en direkte anti-DF-organisation.
Peter Baggesgaard Hansen

Den afgående landsformand for Konservativ Ungdom har til sit sidste KU-landsråd som formand stillet en kontroversiel resolution til afstemning: Skal Konservativ Ungdom være en direkte anti-DF-organisation?

Rune Kristensen har flere gange markeret sin afstandstagen til Dansk Folkeparti samt de medlemmer af Konservative, som han mener fører DF-politik, særligt i forbindelse med sommerens debat om et burkaforbud.

I en pressemeddelelse udtaler han:

Dokumentation

Det stemmer de om: 

Dansk Folkepartis ensidige fokus på især ældre- og indvandrerpolitik, fjerner den helhedsorienterede tilgang til politik, hvor der er sammenhæng mellem indtægter og udgifter. Dansk Folkeparti har ikke modet til at lave de nødvendige reformer indenfor arbejdsmarkedet, skatteområdet og velfærdspolitikken. Dansk Folkepartis manglende politisk realitetssans i forhold til at træffe langsigtede beslutninger til gavn for de kommende generationer og populistiske tilgang til enkeltsager ligger så fjernt fra Konservativ Ungdom, at vi erklærer os som en anti-DF-organisation.


Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Christiansborg

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024