DF går til angreb på K

Sandra Schwartz

Det er svært at finde ud af, hvad de konservative mener, når de selv kommer med forslag om at skære i dagpengene og så derefter ryster i bukserne, når det bliver konkret, fordi de bliver truet af deres egne medlemmer. Det er ikke seriøst og meget tøsedrengeagtigt

Pia Kjærsgaard
Formand (DF)
Regeringen maner til ro om dagpengesystemet frem til næste valg. De Konservative anklager DF for reaktionisme. Ingen besparelser på dagpengene er i sigte på denne side af et valg.

Bendt Bendtsen (K) bakkede op i går om Venstres fortolkning af konsekvenserne af, at dagpengeforslaget om at spare 170 mio. kroner blev trukket tilbage.

De konservative må dermed opgive at profilere sig på velfærdsreformer på denne side af et valg. Besparelser på dagpengeområdet kan først komme på tale, når Velfærdskommissionen er kommet med sin endelige rapport i slutningen af 2005.

»Vi kommer ikke med forslag til ændringer af dagpengeområdet,« fastslår beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen (V).

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Christiansborg

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024