Embedsmand afløser politisk rådgiver

Fødevareminister Mariann Fischer Boel (V) vil ikke længere gøre brug af en politisk udnævnt spindoktor. I stedet har ministeriet ansat en pressekoordinator på almindelige vilkår. Hun skal ikke - som sin forgænger - referere til ministeren men til informationschefen.
Claus Iversen

Nu kommer jeg til at sidde på den anden side af bordet. Være den, som journalisterne ringer til, når de har spørgsmål om og til fødevareministeren. Der tror jeg, det er en stor fordel, at jeg selv har skrevet om dette politik-område i mange år

Mette Thorn
Ny pressekoordinator i Fødevareministeriet
Fødevareminister Mariann Fischer Boel (V) får den 1. september udfyldt det hul, som hendes tidligere spindoktor Carsten Møller Jensen efterlod, da han fik nyt arbejde som managementrådgiver af den offentlige sektor.

Det er den 32-årige redaktionssekretær på B.T., Mette Thorn, der træder ind ad døren i den gamle ØK-bygning, hvor Fødevareministeriet har til huse.

Hun er - modsat sin forgænger - ikke politisk ansat.

Fødevareministeren har ønsket at styrke ministeriets kommunikation både internt og eksternt ved at samle kræfterne i hele kommunikations- og informationskontoret frem for - som hidtil - hos én person.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Christiansborg

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024