Flere offentligt ansatte efter kommunalreform

Rasmus NielsenSandra Schwartz
De offentligt ansatte kan ånde lettet op - VK-regeringen planlægger ikke med færre offentligt ansatte efter den forestående kommunalreform.

Tværtimod forudser statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) en stigning i antallet på 35.000 i årene frem til 2010. Denne overraskende melding fra en formand for Venstre fremkom på et pressemøde i dag forud for partiets landsmøde i weekenden i Herning. Hér bliver reformen af kommmuner og amter et af de store punkter.

Fogh håbede, at de offentligt ansatte i stigende grad kan flytte deres arbejdstimer fra administrative opgaver til mere service over for borgerne. Partiformanden forudså en debat, hvor alle tænkelige synspunkter kommer frem:

"Jeg vil lytte med megen opmærksomhed til debatten mellem mennesker med en god baggrund og stor erfaring, og synspunkterne vil indgå i overvejelserne, som vi vil gøre os, når Strukturkommissionen ved udgangen af året er færdig med sit arbejde, sagde Anders Fogh Rasmussen.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Christiansborg

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024