Ikke hast med ny spindoktor til Thorning

NYHED: Socialdemokraterne søger holdspiller som ny spindoktor til partiformanden. Det er jobbet, ikke formanden, der slider rådgiverne.
Helle Thorning-Schmidt slider ikke sine rådgivere op. Det er jobbet i sig selv, der er opslidende.
Helle Thorning-Schmidt slider ikke sine rådgivere op. Det er jobbet i sig selv, der er opslidende.Foto: Altinget/Rasmus Nielsen
Henrik Theil

Det er en post i en større organisation, så der er ikke tale om soloansvar for profil, presse, strategier og anden policy.

Bjarne Fog Corydon
Afdelingschef i AIA

"Der er ingen kissejav i den sag. Vi tænker os om og tager det stille og roligt," siger Socialdemokraternes gruppeformand Carsten Hansen om opgaven med at finde en ny rådgiver til partiformand Helle Thorning-Schmidt.

Hendes personlige rådgiver Lars Kaspersen forlader partiet for at blive kommunikationschef i Post Danmark den 1. september. Han er den anden rådgiver, eller spindoktor om man vil, der forlader posten i Helle Thorning-Schmidts formandstid. Den første var Morten Boje Hviid. Hertil kommer pressechef Erik Bjørn Møller, der som Lykketofts mand kun fik kort tid i stillingen, da formandsskiftet var en realitet.  Det fik Ekstra Bladet til i forrige uge at hævde, at "Helle Thorning æder sine mænd op".

Hun afviser selv den påstand med henvisning til, at jobbet er hårdt og slidsomt.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Christiansborg

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024