Knas i VK´s parforhold

Blot en lille uge efter den første ufred har lagt sig opstår der en ny parkrise internt i regeringspartierne. Denne gang er Venstres top er så træt af at høre om konservative mindreværdskomplekser. Rohde er rasende på Bendtsen.
Tina Møller
»Man skal hele tiden høre på, at Venstre er det ene og Venstre er det andet. Vi er hovne, arrogante, og vi er socialdemokrater. Jamen, kære venner: Så find da på noget andet at lave, hvis I har det så dårligt«, siger Jens Rohde.

Udfaldet kommer efter, at den konservative vicestatsminister Bendt Bendtsen i forbindelse med en konservativ kampagne på Fyn mandag udtalte sig kritisk om Venstre. Bendt Bendtsen sagde ifølge Fyens Stiftstidende:

»Spørger du mig direkte, må jeg nok mene, at Venstre er blevet lidt svag i koderne, hvad angår de borgerlige synspunkter, og at partiet i øjeblikket er blevet Socialdemokratiet plus-minus 10 procent. Det er os, der garanterer for regeringens borgerlige spor«.

Udfaldet er opsigtsvækkende, fordi det kommer fra vicestatsministeren i regeringen. Og så er det bemærkelsesværdigt, at angrebet kommer efter på to ugers skænderier mellem statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) og udenrigsminister Per Stig Møller (K).

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Christiansborg

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024