Konsekvent linie over for terrorister

Sandra Schwartz

Jeg vil gerne understrege, at regeringen lægger afgørende vægt på, at der føres en hård og konsekvent linje over for terrorister og dem, der aktivt støtter terrorister

Lene Espersen
Justitsminister (K)
Justitsminister Lene Espersen (K) har taget fløjlshandsken af over for muslimske terroristsympatisører efter afsløringen af tætte kontakter mellem herboende islamister og topfolk i og omkring al-Qaeda.

Intensiv overvågning og en stram kurs over for de danske fundamentalister, der arbejder sammen med internationale terror-netværk såsom al-Qaeda, er nogle af de midler, der vil blive taget i brug.

Det pointerer justitsministeren efter afsløringen af, at en herboende dansk-marokkaner, Said Mansour, i årevis har haft tæt kontakt til bl.a. imamen Abu Qutada i London, der regnes for at være al-Qaedas åndelige og finansielle topfigur i Europa.

»Jeg vil gerne understrege, at regeringen lægger afgørende vægt på, at der føres en hård og konsekvent linje over for terrorister og dem, der aktivt støtter terrorister,« siger Lene Espersen.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Christiansborg

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024