Nye regler skader miljø

Sandra Schwartz

Hvis det her skal være en administrativ lettelse for amterne, så må det betyde, at de ikke skal kontrollere oplysningerne. Det betyder også, at naboerne får svært ved at klage over en tilladelse, hvis sagen ikke har været behandlet

Jørn Jespersen
Miljøordfører (SF)
Det går ud over natur, miljø og naboer, nu hvor miljøminister Hans Christian Schmidt (V) forenkler reglerne for at godkende udvidelser af husdyrbrug med op til 100 dyr.

Miljøminister Hans Christian Schmidt (V) mener at regelforenklingen både er til gavn for de landmænd, der ønsker at gennemføre mindre udvidelser, og for amterne.

»Jeg tror, at de fleste landmænd vil forsøge at udfylde skemaet korrekt, men nogle af dem kræver hjælp fra en trænet jurist at svare på«, siger en knapt så begejstret Jørn Jespersen, SFs miljøordfører.

Jørn Jespersen mener, at natur, miljø, naboer og retssikkerheden kan blive tabere af en mere lemfældig sagsbehandling i amterne.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Christiansborg

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024