TDC-sag kan koste skatteministeren posten

Sandra Schwartz

Man skal aldrig afvise noget som helst. I politik kan en sag udvikle sig fra dag til dag. Denne sag kan vi ikke leve med, men foreløbigt er vi nødt til det, indtil sagsforløbet er klarlagt. Viser undersøgelsen sig stærkt belastende i forhold til skatteministeren, er det logik, at vi ikke vil holde hånden over ham.

Pia Kjærsgaard (DF)
Partileder
Dansk Folkeparti vil i sagen om TDC's milliardfradrag og skatteminister Svend Erik Hovmands (V) håndtering af sagen ikke afvise, at en mistillidsafstemning kan komme på tale.

»Man skal aldrig afvise noget som helst. I politik kan en sag udvikle sig fra dag til dag. Denne sag kan vi ikke leve med, men foreløbigt er vi nødt til det, indtil sagsforløbet er klarlagt,« siger partileder Pia Kjærsgaard, der understreger, at partiet vil afvente resultatet af den uvildige undersøgelseskommission, som statsministeren har nedsat for at klarlægge det, Pia Kjærsgaard betegner som en »skandalesag.«

»Viser undersøgelsen sig stærkt belastende i forhold til skatteministeren, er det logik, at vi ikke vil holde hånden over ham,« siger hun.

Partilederen regner med, at statsministeren selv drager konsekvensen og fyrer sin skatteminister, hvis det materiale, der kommer frem, er for belastende.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Christiansborg

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024