V-stemmen gennem 46 år hædret

Usædvanlig trofasthed overfor samme arbejdsgiver blev markeret med dronningens belønningsmedalje på Venstres landsmøde i Herning.
Sandra SchwartzRasmus Nielsen

Den nuværende formand er elegant, ligefrem stilig. Erik Eriksen var en bred folkelig type, der dog også på samme tid lagde en vis distance til folk.

Kristian Vestesen Møller
Venstres Landsorganisation siden 1957
Herning: Dirigenten på Venstres landsmøde, tidligere minister Knud Enggaard, skabte spænding, da han pludselig lørdag formiddag udbrød:

"Lige inden frokost har statsmininisteren en meddelelse af særlig karakter, så vær venlig at blive i salen."

Normalt anvendes denne formulering, når regeringschefen går af eller udskriver valg. Denne gang var det dog et stunt, for Anders Fogh Rasmussen tog ordet for at takke Kristian Vestesen Møller for 46 års ansættelse i Venstres landsorganisation. Fogh overrakte ham dronningens belønningsmedalje med ordene:

"Kristian, der stopper med udgangen af 2003, blev ansat i februar 1957. Kristian har siden været en trofast og loyal medarbejder, der gennem alle årene har været Venstres stemme udadtil. Millioner af mennesker har i gennem tiden snakket med Kristian, og hørt ordene - Goddag, det er hos Venstre.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Christiansborg

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024