Vi i V er bange for vores egen skygge

Tidligere chefredaktør, nu medlem af DRs bestyrelse Karsten Madsen (49) er opstillet til såvel Europa-Parlamentet som Folketinget for Venstre. Han har skrevet dagbog hvert døgn i september og slutter i dag på Altinget.dk for at fortsætte i sit nyhedsbrev. I næste uge griber gruppeformand Pia Gjellerup (S) stafetten.

Vi har svært ved at trænge igennem til vælgerne. Ved de hvad vi vil? Som om vi er bange for vores egen skygge.

Karsten Madsen
EP- og folketingskandidat (V)
Fredag 26. september
Min sidste dagbog til Altinget.dk. I aften fredag går det til mit elskede Bornholm med Karina og Vicki. Livet får et helt andet perspektiv, når jeg sætter foden eller rettere dækkene på bornholmsk jord. Her ville jeg gerne bo ø i hård konkurrence med Sydfyn og Sydjylland, som kommer på en samlet 2.-3. plads. Dagens høst af henvendelser om foredrag og debatmøder: Odd Fellow logen i Tønder (hvor jeg ikke kan den foreslåede dag) og LO-skolen i Helsingør, der skal have en diskussion i december med undertegnede, Henrik Dam Kristensen og Pernille Frahm fra SF om EU.

De har højt til loftet og vil derfor gerne have Venstre med, fortalte arrangøren Peter Andreas Bredsdorff. Næppe mange vælgere til os, men sundt at få poleret holdningerne i modvind. Pernille er en skægt og åbent menneske, som man kan grine sammen med over en øl eller et glas vin. Og Henrik er en saglig og behagelig fyr.

Jeg skal til Nexø om aftenen, men det kan lige præcis lade sig gøre med fly 19.05 - så kan jeg være i Nexø kl. 20.15, hvor jeg er på programmet hos de lokale erhvervsfolk.

Fik en uventet henvendelse om at deltage i arbejdet med at udarbejde Venstres politik for folkeoplysningen. Den har det skidt mange steder. Og det har været mit hjerteblod. Har sagt ja - selvfølgelig.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Christiansborg

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024