Nordiske toppolitikere skal debattere civilsamfundets uforløste potentialer

Den såkaldte højniveausamtale i det første nordiske topmøde for civilsamfundet finder sted i morgen i København. Forud for mødet er kortlagt fem tværgående, centrale udfordringer og deres uforløste potentialer. 

Social- og ældreminister Astrid Krag (S) og Vibe Klarup, Formand for Rådet for Socialt Udsatte og direktør i Hjem til Alle Alliancen er blandt deltagerne til morgendagens topmøde for civilsamfund. Her fotograferet i forbindelse med regeringens hjemløseudspil i slutningen af oktober.&nbsp;<span><br><div></div></span>
Social- og ældreminister Astrid Krag (S) og Vibe Klarup, Formand for Rådet for Socialt Udsatte og direktør i Hjem til Alle Alliancen er blandt deltagerne til morgendagens topmøde for civilsamfund. Her fotograferet i forbindelse med regeringens hjemløseudspil i slutningen af oktober. 
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Gitte Skotby-Young Ballenstedt

“(…) Mange organisationer gør noget, som de har gjort i mange år, som man ved virker, men det er sværere at få penge til. Man skal hele tiden lave noget nyt – eller lade som om man laver noget nyt. De nuværende finansielle rammer kan i sidste ende svække vilkårene for de socialt udsatte, selvom civilsamfundsorganisationerne gør deres yderste for at hjælpe.”

Kvinden bag citatet her er Rillo Snerup Rud, direktør for den danske organisation Ventilen.

Men det er i virkeligheden ikke et særligt unikt citat, og afsenderen kunne være rigtig mange, hvis ikke samtlige deltagere i morgendagens topmøde-event. For problematikken er generel.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024