Danmarks første nationale udbud af telemedicin

UDBUD: Samtlige kommuner og regioner er for første gang nogensinde gået sammen om et landsdækkende udbud af telemedicinsk infrastruktur til KOL-patienter. Det første udbud af to er netop offentliggjort i dag. Og der er store forventninger til den fælles løsning.

Landets regioner og kommuner er blevet enige om et landsdækkende udbud af telemedicin til borgere med KOL. I Region Nordjylland er telemedicin en fast del af det nordjyske sundhedsvæsen.
Landets regioner og kommuner er blevet enige om et landsdækkende udbud af telemedicin til borgere med KOL. I Region Nordjylland er telemedicin en fast del af det nordjyske sundhedsvæsen.Foto: Region Nordjyllands hjemmeside
Ninna Gøbel Rønberg

Skal Danmark beholde førerpositionen, er tiden nu kommet til at udvikle én national løsning, der kan skabe sammenhæng og volumen.

Mette Harbo
Formand for Fælles Udbud af Telemedicin (FUT)

For første gang i historien er alle landets kommuner og regioner gået sammen om et fælles udbud af telemedicin, som netop er offentliggjort i dag. 

Landets 98 kommuner og 5 regioner er repræsenteret ved organisationen Fælles Udbud af Telemedicin (FUT), der har ansvaret for at gennemføre de to fælles udbud af henholdsvis telemedicinsk infrastruktur og it-løsninger til KOL-borgere på tværs af landet.

Og FUT har nu inviteret leverandører til det første informationsmøde om udbuddet 4. december kl. 14.00-16.00 i DGI-Byen i København. 

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024