Vestager: Nej til krav til kommuner og borgere

INTERVIEW: Margrethe Vestager møder ikke kommuner og borgere med en række krav til, hvordan velfærdsteknologierne skal implementeres i danskernes hverdag. Derimod tror hun på, at digitale rettigheder kan skabe resultater, fortæller hun i stort interview med Altinget.dk.
Nye krav til kommunerne om brug af velfærdsteknologi er ikke på dagsordenen, fortæller Margrethe Vestager i stort interview med Altinget.dk.
Nye krav til kommunerne om brug af velfærdsteknologi er ikke på dagsordenen, fortæller Margrethe Vestager i stort interview med Altinget.dk.Foto: Radikale Venstre
Klaus Ulrik Mortensen

Det er ikke en skam at gøre tingene på en effektiv måde: Den borger, som har brug for omsorg, er jo også skatteyder.

Margrethe Vestager (R)
Økonomi- og indenrigsminister

Hvad vil regeringen egentlig med velfærdsteknologierne?

Hvilke forvaltningsområder skal der fokuseres på? Hvor stort er det økonomiske potentiale? Og hvordan skal man realisere det?

Disse spørgsmål søger Altinget.dk svar på i to store interviews med henholdsvis økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager (R) og finansminister Bjarne Corydon (S).

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024