Profile
Log ind
WAYF login
Log på med SSOGlemt adgangskode?
Bliv abonnent

Grøn trepartsminister overtager store dele af landbrugsområdet

Fødevareminister Jacob Jensen (V) fastslår, at der stadig er meget landbrugsminister i ham, men Jeppe Bruus (S) overtager både ressortområder og meget af Landbrugsstyrelsen.

Fødevareminister Jacob Jensen (V) fik et EU-flag af den nye minister for den grønne trepart, Jeppe Bruus (S), da der i går var overdragelse i Fødevareministeriet. Jacob Jensen fremhæver, at forhandlingerne om EU's kommende landbrugspolitik fortsat bliver en del af hans ministerområde.
Fødevareminister Jacob Jensen (V) fik et EU-flag af den nye minister for den grønne trepart, Jeppe Bruus (S), da der i går var overdragelse i Fødevareministeriet. Jacob Jensen fremhæver, at forhandlingerne om EU's kommende landbrugspolitik fortsat bliver en del af hans ministerområde.Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

Rent fysisk kommer Jeppe Bruus (S) som ny grøn trepartsminister til at sidde i et kontor på etagen over fødevareminister Jacob Jensen (V), når de fremover begge møder ind i det, der hidtil har været Fødevareministeriets enemærker i Holbergsgade i København.

Der er dog ingen grund til at tage symbolikken så langt som til at sige, at Jeppe Bruus også fremover bliver en slags over-landbrugsminister.

Det afviser Jacob Jensen overfor Altinget, selv om Jeppe Bruus overtager store dele af landbrugsområdet som ny grøn trepartsminister.

Altinget logoEmbedsværk
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget embedsværk kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Seneste fra Embedsværk

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024