Nye partimeddelelser

Claus Iversen
S: Kørekort til bedre fødevarer
Socialdemokratiet vil indføre et kørekort, som skal erhverves for at få lov til at drive en fødevarevirksomhed. Ritt Bjerregaard siger, at "det er uacceptabelt, at indehavere af forretninger, som snyder med momsen eller sviner med hygiejnen, og som bliver lukket af myndighederne, dagen efter kan åbne en ny forretning."
Læs partimeddelelsen

DF: Socialdemokratiet har endelig set lyset
Dansk Folkepartis fødevareordfører, og formand for Folketingets Fødevareudvalg Christian H. Hansen siger: "Det glæder mig meget, at Socialdemokratiet vil have indført et obligatorisk kørekort til butiksdrivende, der sælger fødevarer. Det er jo god gammel DF-politik. Vi fremsatte forslag om fødevare-kørekort i både 1998 og 1999, men forslaget blev afvist hele to gange af den socialdemokratiske fødevareminister, Henrik Dam Kristensen."
Læs partimeddelelsen

V: Nej til kørekort til butiksdrivende
Venstres medlem af Folketingets fødevareudvalg, Inger Støjberg, siger: "Det virker umiddelbart noget overdrevent og bureaukratisk at indføre krav om, at alle, der ønsker at åbne en fødevareforretning eller restaurant, først skal tage et obligatorisk kørekort."
Læs partimeddelelsen

V: Bekymrende fødevarepolitik
"At restauratørerne selv råber vagt i gevær, styrker ikke just Socialdemokratiets argumenter", siger Venstres fødevarepolitiske ordfører, Henrik Vestergaard (V), i en kommentar til, at Danmarks Restauranter og Caféer organiseret i Restaurationsforening i Danmark (DRC) ikke bakker op om Socialdemokratiets ønske om et nyt fødevarekørekort til iværksættere.
Læs partimeddelelsen

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024