Nye meddelelser fra Fødevareministeriet

Claus Iversen
Dansk regulering af transfedtsyrer skal forbedre folkesundheden
Fødevareministeren vil fastsætte regler for indholdet af transfedtsyrer i olier og fedtstoffer. Efter drøftelser med Ernæringsrådet og Forbrugerrådet er der enighed om, at grænsen for indholdet af transfedtsyrer i olier, fedtstoffer mv. foreløbig skal ned på under 2 %.
Læs meddelelsen

Privatisering af jordfordeling
Fødevareministeren vil etablere en tilskudsordning vedrørende jordfordeling. Det sker på baggrund af EU-Kommissionens tilsagn om medfinansiering af en ny jordfordelingsordning.
Læs meddelelsen

Bekæmpelse af mund- og klovesyge
"EU’s politik overfor mund- og klovesyge må fortsat være den, at bekæmpelse skal ske ved nedslagtning. Skal vi anvende nødvaccination i EU i forbindelse med udbrud af mund- og klovesyge er det altafgørende, at dette forinden er anerkendt af vores eksportmarkeder", siger fødevareministeren om EU-Kommissionens forslag til bekæmpelse af mund- og klovesyge.
Læs meddelelsen

Mistanke om BSE i Herning-området
Fødevaredirektoratet har fået meddelelse fra laboratoriet ved Danish Crown om, at laboratoriet i en prøve fra en ko har påvist positiv reaktion for BSE. Prøven er taget som led i de rutinemæssige undersøgelser af slagtedyr.
Læs meddelelsen

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024