Kalender

Tina Møller



Tirsdag 8. april:
  • Landbrugs- og Fiskerirådsmøde i Luxembourg, hvor fødevareminister Mariann Fischer Boel (V) deltager. Her skal hun sammen med sine europæiske kolleger bl.a. snakke videre om den fælles landbrugsreform, diskutere, om der skal vedtages en beslutning om statsstøtte til landbrugs-kooperativer i Italien, diskutere, om Rådets forordning om en fælles markedsordning for ethanol fremstillet af landbrugsprodukter skal vedtages og drøfte WTO-forhandlingerne på landbrugsområdet.
  • Danmarks Statistik udgiver Nyt fra Danmarks Statistik: Landbrugsfamiliers husstandsindkomst 2001.
  • Folketinget andenbehandler et lovforslag om indendørs hold af drægtige søer og gylte og lov om indendørs hold af smågrise, avls- og slagtesvin. Lovforslaget vil ændre reglerne om arealkrav, individuelle stier og aflastningstier, rodemateriale og overgangsperioder. Førstebehandlingen af forslaget viste, at det samler et bredt flertal.
  • Folketinget anden- og sidstebehandler et beslutningsforslag fra SF om forbud mod transport og slagtning af højdrægtige dyr. Der er afgivet betænkning, og den viser, at der er et flertal uden om regeringen (S+DF+SF+R+EL+KrF), der vil godkende forslaget denne dag.

    Onsdag 9. april:

    Torsdag 10. april:
    Foredrag om Positivlisten, indtagelse af tilsætningsstoffer og E-nummerguiden. Det foregår i Ingeniørhuset i København fra kl. 19.00.

    Fredag 11. april:

  • Altinget logoFødevarer
    Vil du læse artiklen?
    Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
    Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
    Seneste fra Fødevarer

    Altinget logo
    København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
    Politik har aldrig været vigtigere
    AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
    Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
    Copyright © Altinget, 2024