Partimeddelelser om fødevarepolitik

FødevareTinget samler her Folketingspartiernes pressemeddelelser vedrørende fødevare-, landbrugs- og fiskeripolitik. Denne gang tre nye siden sidst.
Tina Møller


Debat om EUs landbrugsstøtte med Peter Gæmelke og Jørn Jespsersen
Landbruget - også det danske - modtager hvert år massiv økonomisk støtte fra EU. Halvdelen af EU s budget er landbrugsstøtte! I SF mener, vi, at denne firkantede markedsregulering er ligeså skadelig og ineffektiv som de tidligere planøkonomier, vi har set i verdenshistorien.
Læs meddelelsen

SF fisker efter et flertal
SF s fiskeripolitiske ordfører har i dag haft fødevareministeren i samråd vedr. kystfiskerordningen for at få ministerens forklaring på, at så få har valgt at benytte ordningen, og hvordan ordningen bør ændres, hvis den skal have betydelig tilslutning.
Læs meddelelsen

Vestjysk tilfredshed med penge til fiskerbyer
Ringkøbing amt kan være godt tilfreds med, at regeringen nu vil gøre en ekstra indsats for at skabe udvikling i de byer, som er hårdest ramt af fiskeriproblemer. Dermed viser regeringen, at den tager problemerne alvorligt og vil gøre en indsats for at skabe ny udvikling i netop disse byer.
Læs meddelelsen

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024