Husk vores kalender!

Husk vores kalender på FødevareTinget, hvor Du kan få det forkrommede overblik over ugens begivenheder indenfor fødevaresektoren. Læs mere.
Kristian Lund Pedersen
Blot en lille påmindelse til alle vores abonnenter om, at vi gerne vil høre fra Jer, hvis I har noget, som I gerne vil have med i vores kalender. Kalenderen udsendes hver mandag med nyhedsbrevet og kan findes på FødevareTingets forside.

Med kalenderen ønsker vi at give et overblik over begivenheder i Folketinget, fødevaresministerens ugeplan og arrangementer hos de store fødevarepolitiske organisationer, landbrugsorganisationerne, de store fødevarefirmaer, hos fødevareministeriet osv.

Derfor vil vi gerne høre om kommende arrangementer, konferencer, offentliggørelser af regnskaber, generalforsamlinger, receptioner osv. Alt kan bruges, så bare send det afsted, så skal vi nok se på det.

Vi henvender os til professionelle i fødevaresektoren, så vi vil gerne skabe stedet, hvor denne gruppe kan få det forkrommede overblik over, hvad der venter i den kommende uge.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024