Venstrefløjen inviterer DF til alternativt fødevareflertal

NYHED: SF og Socialdemokraterne vil udnytte flertallet uden om regeringen på fødevareområdet endnu mere. DF er ikke afvisende.
SF's Kristen Touborg og Socialdemokraternes Bjarne Laustsen håber, Dansk Folkeparti vil være med til at danne et alternativt fødevareflertal uden om regeringen.
SF's Kristen Touborg og Socialdemokraternes Bjarne Laustsen håber, Dansk Folkeparti vil være med til at danne et alternativt fødevareflertal uden om regeringen.Foto: sf.dk
Niels Th. Dahl

Jeg har slet ikke berøringsangst over for nogen andre partier.

Jørn Dohrmann
Fødevareordfører (DF)

Det nye flertal i Folketinget bestående af Socialdemokraterne, SF og Dansk Folkeparti skal i højere grad benyttes til aftaler på fødevareområdet uden om regeringen.

Det mener i hvert fald SF og Socialdemokraterne, der nu rækker hånden frem til Dansk Folkeparti og inviterer til et større samarbejde:

"Jeg håber, vi kan lave flere aftaler med en samlet opposition. Og jeg synes, det lysner med Dansk Folkeparti. Tidligere havde de forskrevet sig med regeringen - men nu vil jeg gerne afprøve, hvor langt vi kan komme sammen med dem," siger SF's fødevareordfører Kristen Touborg i dag til Altinget | Fødevarer.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024