Vi spiser kylling som aldrig før

KYLLING: Danskerne spiser mere og mere kylling og andet fjerkræ, selv om svinekød fortsat ligger i top.
Niels Th. Dahl

Flere rundspørger viser, at danskerne lægger meget større vægt på, at maden er fedtfattig, frisk, billig og nem. De fire kriterier opfylder kylling til fulde.

Leif Nielsen
Cheføkonom i Landbrugsraadet

Forbruget af fjerkræ- og kyllingekød i Danmark kender kun én vej - opad.

Ifølge Landbrugsraadets blad FoodCulture er forbruget af fjerkræ intet mindre end fordoblet siden 1990, og hver dansker indtager nu næsten 25 kg fjerkræ om året.

"Flere rundspørger viser, at danskerne lægger meget større vægt på, at maden er fedtfattig, frisk, billig og nem. De fire kriterier opfylder kylling til fulde," siger cheføkonom i Landbrugsraadet Leif Nielsen til bladet.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024