14. marts 2008 kl. 12.07
Nyheder fra Økologisk Landsforening - Michelin-stjerne til biodynamisk og økologisk toprestaurant
Dokumentation
Nyheder fra Økologisk Landsforening den 14. marts
MICHELIN-STJERNE TIL BIODYNAMISK OG ØKOLOGISK TOPRESTAURANT
Restaurant Geranium i Kongens Have i København, der er kendt for at foretrække økologiske og biodynamiske vine og råvarer, fik den 11. marts en af de eftertragtede Michelin-stjerner som anerkendelse for sit høje gastronomiske niveau.
Læs mere på http://www.okologi.dk/Nyheder/search-nyhed-detail.asp?Id1=1968
ØRBÆK PÅSKEBRYG VINDER SMAGSTEST
Både Ekstra Bladet og 24timer kårer Ørbæk Påskebryg til det bedste bud på en påskebryg i år.
Læs mere på http://www.okologi.dk/Nyheder/search-nyhed-detail.asp?Id1=1969
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsmailen ? klik på linket herunder:
http://www.okologi.dk/mailerpro204/[email protected]
Fødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer