Fødevareudvalg på studietur

LANDBRUG: Fødevareudvalget og ministeren tager til Argentina i næste uge for at studere landbrugskrise, GMO og pesticider.
Folketingets Fødevareudvalg tager d. 5. - 13. marts til Argentina. Udvalgets ni medlemmer samt sekretærer skal både opleve land og by. I Buenos Aires skal de mødes med landbrugsministeren, søsterudvalget og Monsanto. Derefter vil de drage syd på for at få indblik i de metoder og vilkår, som landbrugsproduktionen foregår under på det sydamerikanske kontinent. Formålet med turen er at indsamle viden, som måske kan inspirere udvalget i forhold til aktuelle problemstillinger som GMO, men også at få indblik i den landbrugskrise, som ramte Argentina i 2008. Andre temaer for turen vil være sojaproduktion, produktion af biobrændstoffer, kødkvæg, brug af pesticider og dyrevelfærd. Fødevareminister Henrik Høegh (V) deltager også i turen.  

Med på turen er:

René Christensen (DF)

Henrik Høegh (V)

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024