Afventer behandling af klager i Fødevaredirektoratet

De 4 klager henvendelsen omhandler er under behandling i Fødevaredirektoratet. Hver sag vil blive individuelt vurderet, og Fødevaredirektoratet vil træffe afgørelser i klagesagerne snarest muligt. Ministeren finder derfor ikke på nuværende tidspunkt behov for at foretage yderligere i sagen.
Tina Møller
Dokumentation

Spørgsmål 154:

"Ministeren bedes kommentere henvendelsen (pdf) af 16. januar 2003 fra Avodan vedrørende Fiskeriauktion Danmarks A/S".

 

Svar:

Advokatfirmaet Advodan har på vegne af Fiskeauktion Danmark A/S orienteret Fødevareudvalget om 4 klagesager angående indretning af teleauktioner i Køge, Klintholm, Rødvig og Hundested og samtidig udtrykt håb om, at der fra politisk side kan gøres noget med henblik på at fremskynde behandlingen og imødekommelse af ansøgningerne.

De 4 klager er nu under behandling i Fødevaredirektoratet. Hver sag vil her blive individuelt vurderet, og Fødevaredirektoratet vil træffe afgørelser i klagesagerne snarest muligt. Jeg finder derfor ikke på nuværende tidspunkt behov for at foretage mig yderligere i sagen.

Jeg bemærker med glæde, at Advodan tilkendegiver, at man på vegne af Fiskeauktion Danmark A/S er klar til at indgå i yderligere dialog, idet fødevareregionerne i deres afgørelser har anført ikke at have haft de fornødne oplysninger for at imødekomme ansøgningerne.

 

 

Mariann Fischer Boel

 

/Charlotte Ahrendt Steen


Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024