Arla hilser mikromejerier velkommen

INTERVIEW: Flere små mejerier styrker mangfoldigheden på mejerimarkedet – og det er en fordel for alle, siger direktør i Arla Foods.
Niels Th. Dahl

Jeg hilser mangfoldigheden og variationen velkommen. Det er befriende, at diskussionen om mejeriprodukter også har en dimension om kvalitet og forskellighed, og at den ikke bare handler om den laveste pris.

Tim Ørting Jørgensen
Direktør i Arla Foods

Væksten for de mindre og helt små mejerier får ikke medarbejderne i Danmarks suverænt største mejeri, Arla Foods, til at ligge søvnløs om natten.

Direktør for Arlas Division Denmark, Tim Ørting Jørgensen, er derimod glad for de senere års udvikling på det danske mejerimarked:

"Jeg hilser mangfoldigheden og variationen velkommen. Det er befriende, at diskussionen om mejeriprodukter også har en dimension om kvalitet og forskellighed, og at den ikke bare handler om den laveste pris," siger Tim Ørting til Altinget | Fødevarer.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024