Coca-Cola: "Vi lytter til kritikken"

INTERVIEW: Altinget har konfronteret Coca-Colas kommunikationsdirektør, Kenth Kærhøg, med den kritik, Fødevarestyrelsen i et brev til koncernen har rettet af salg og markedsføring af sportsdrikken Powerade.
Hvordan forholder I jer til Fødevarestyrelsens kritik af jeres markedsføring af Powerade?

"Vores første synspunkt er, at vi umiddelbart er uforstående. Vi er af den opfattelse, at vi markedsfører Powerade efter de gældende regler. Men når det er sagt, er vi jo også en virksomhed, der sætter en ære i at overholde lokale regler. Her til morgen (tirsdag) har vi fået en henvendelse fra Fødevarestyrelsen, og her fremgår det, at Fødevarestyrelsen ikke mener, at vores markedsføring er helt, som den skal være. Vi tager altid henvendelser fra offentlige myndigheder overordentlig seriøst, og derfor har vi nu aftalt et møde med Fødevarestyrelsen på torsdag, så vi får en chance for at forstå deres kritik," siger Coca-Colas kommunikationsdirektør, Kenth Kærhøg til Altinget.

Hvordan forholder I jer til kritikken af, at Powerade står side om side med læskedrikke i supermarkederne?

"Det er en del af den kritik, vi ser frem til at forstå præcist, hvad de mener med. Der er intet nyt i, at vores produkt står der. Der har det stået, siden det kom på det danske marked for tre år siden, og for øvrigt er der blevet solgt mange andre sportsdrikke i danske butikker i mange år, før vores produkt kom på hylderne. Og det er vores opfattelse, at det fortsat bliver muligt at sælge produktet i butikkerne."

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024