Danmarks Fiskeriforening lukker og slukker

FUSION: Danmarks Fiskeriforening går på lørdag sin sidste generalforsamling i møde. Her forventes organisationen lagt sammen med Danske Fiskeres Producentorganisationer.
Danmarks Fiskeriforening og Danske Fiskeres Producentorganisationer lægges nu sammen til én forening under navnet Danmarks Fiskeriforening Producent Organisation (DFPO).
Danmarks Fiskeriforening og Danske Fiskeres Producentorganisationer lægges nu sammen til én forening under navnet Danmarks Fiskeriforening Producent Organisation (DFPO).

Vi mener, at vi i fremtiden kan sikre fiskernes interesser på bedste vis ved at sammenlægge de to organisationer.

Svend-Erik Andersen
Formand for Danmarks Fiskeriforening
Fakta
MSC står for Marine Stewardship Council. Det er en miljømærkning af fisk, som er en garanti for bæredygtighed. Fiskeproducenter får lov til at bruge certificeringen, når fangsten lever op til strenge regler for miljøvenligt og bæredygtigt fiskeri.
"Vi mener, at vi i fremtiden kan sikre fiskernes interesser på bedste vis ved at sammenlægge de to organisationer."

Sådan lyder det fra formand for Danmarks Fiskeriforening Svend-Erik Andersen om den kommende sammenlægning med Danske Fiskeres Producentorganisationer. 

Lørdag den 10. maj planlægger man nemlig at stadfæste beslutningen om at sammenlægge de to foreninger. Foreskrifterne i Love for Danmarks Fiskeriforening kræver, at mindst ¾-dele af generalforsamlingen stemmer for en sammenlægning – og det skal ske på to generalforsamlinger med én måneds mellemrum. Den første blev afholdt den 5. april, hvor et massivt flertal stemte for.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024