Dansk fødevarefremstød i Paris
Cecilie Bech
Ingen forfatter
Ingen forfatter
Crispy Food A/S
Daloon A/S
Dan Cake A/S
Danæg Products A/S
Easyfood A/S
Flensted A/S
Hesselholt Fisk Export A/S
Hjerting Laks A/S
Jensens Foods A/S
Jens Møller Products APS
Kelsen Bisca A/S
Mette Munk A/S
Rose Poultry A/S
Schulstad A/S
Skare Meat Packers K/S
Tulip Food Company A/S
Den danske fødevareminister Hans Chr. Schmidt står i spidsen, når 17 danske fødevarevirksomheder lacerer et storstilet eksportprogram - Cuisinedanoise - i Paris i dagene 5.-6. oktober.
Chefkonsulent i FødevareIndustrien, Jens Holst-Nielsen, forklarer, at eksportprogrammet i Paris er starten på en vedvarende eksponering af danske produkter på det franske marked, og han er optimistisk:
"Der er nogen, der vil sige, at det er som at sælge sand i Sahara at sælge fødevarer i Frankrig, men vi har noget at byde på," siger Jens Holst-Nielsen til Altinget.