Dansk fødevarefremstød i Paris

Eksporten af danske fødevarer til Frankrig er siden 1992 faldet med 1,7 mia. kr. Derfor har FødevareIndustrien planlagt en langsigtet og målrettet indsats for at øge salget af de danske produkter. Første skridt på vejen er et fødevarefremstød i Paris i dagene mellem den 5. og 6. oktober.
Cecilie Bech
Fakta
Deltagerne i Cuisinedanoise:

  • Bryggerigruppen A/S (The Danish Brewery Group A/S)
  • Crispy Food A/S
  • Daloon A/S
  • Dan Cake A/S
  • Danæg Products A/S
  • Easyfood A/S
  • Flensted A/S
  • Hesselholt Fisk Export A/S
  • Hjerting Laks A/S
  • Jensens Foods A/S
  • Jens Møller Products APS
  • Kelsen Bisca A/S
  • Mette Munk A/S
  • Rose Poultry A/S
  • Schulstad A/S
  • Skare Meat Packers K/S
  • Tulip Food Company A/S

  • Kilde: FødevareIndustrien
    "Danske fødevarer tilhører verdenseliten, og jeg er rigtig stolt af, at jeg skal være med til at markedsføre dem i Paris."

    Den danske fødevareminister Hans Chr. Schmidt står i spidsen, når 17 danske fødevarevirksomheder lacerer et storstilet eksportprogram - Cuisinedanoise - i Paris i dagene 5.-6. oktober.

    Chefkonsulent i FødevareIndustrien, Jens Holst-Nielsen, forklarer, at eksportprogrammet i Paris er starten på en vedvarende eksponering af danske produkter på det franske marked, og han er optimistisk:

    "Der er nogen, der vil sige, at det er som at sælge sand i Sahara at sælge fødevarer i Frankrig, men vi har noget at byde på," siger Jens Holst-Nielsen til Altinget.

    Altinget logoFødevarer
    Vil du læse artiklen?
    Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
    Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
    Seneste fra Fødevarer

    Altinget logo
    København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
    Politik har aldrig været vigtigere
    AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
    Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
    Copyright © Altinget, 2024