Danskerne vil have dansk kalvekød

NYHED: Der eksporteres næsten ingen kalve fra Danmark længere. Danske forbrugere vil selv have dem.
Niels Th. Dahl

Eksporten af dansk kalvekød er den laveste nogensinde.

Siden år 2000 er antallet af eksporterede levende kalve faldet fra mere end 70.000 årligt til kun 3.500 stk. i 2006. Det skriver Landbrugsraadets blad FoodCulture.

Faldet skyldes ifølge bladet bl.a., at de danske forbrugere i højere grad end tidligere er villige til at betale mere for det danske kød.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024