Der vil blive holdt et møde omkring implementeringen af V 45

Justitsministeriet svarer på Fødevareministerens vejne, at de har inviteret forslagsstillerne af vedtagelse nr. V 45 til møde, med henblik på at afklare forskellige spørgsmål omkring vedtagelsen og drøfte den videre proces for implementeringen.
Tina Møller
Dokumentation

Spørgsmål 165:

"Ministeren bedes fremsende en plan for, hvordan ministeren vil opfylde sin andel af implementering af vedtagelse nr. V 45 med angivelse af tidspunkter for, hvornår ministeren forventer de enkelte elementer er fuldt gennemført."

Svar:

Efter aftale med fødevareministeren kan jeg oplyse følgende:

Justitsministeriet har inviteret forslagsstillerne vedrørende vedtagelse nr. V 45 samt repræsentanter fra Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri til møde den 19. marts 2003 med henblik på at afklare forskellige spørgsmål omkring forståelsen af vedtagelsen og drøfte den videre proces for implementeringen.

På grundlag af dette møde vil Justitsministeriet i samarbejde med Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri udarbejde en redegørelse om den nærmere implementering af vedtagelse nr. V 45, herunder så vidt muligt med angivelse af tidspunkter for gennemførelsen af de forskellige initiativer.

Redegørelsen vil blive sendt til Folketingets Retsudvalg og Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri til orientering.


Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024