"Det er politisk fejhed af dimensioner fra DFs side"

INTERVIEW: DF opfører sig fuldstændig uansvarligt i den politiske debat om svigt i fødevarekontrollen, mener Henrik Dam Kristensen (S). Den tidligere fødevareminister langer også ud efter forbrugerministerens håndtering af sagen.

Jeg ser en minister med en rigtig dårlig sag, og jeg ser også en minister, som angriber lidt hovedkulds til den ene og den anden side... Jeg mener, at man som minister bør anskaffe de midler, der skal til for at få rettet op på problemerne.

Henrik Dam Kristensen (S)
Tidligere fødevareminister
Fejhed af dimensioner og dybt problematisk.

Det kalder tidligere fødevareminister Henrik Dam Kristensen (S) i et interview til Altinget Dansk Folkepartis (DF) udmeldinger i den aktuelle politiske debat om gentagne svigt i fødevarekontrollen.

Han mener, at regeringens faste støtteparti er godt på vej til at give køb på ministeransvarlighedsloven for i stedet at ofre embedsmændene i Fødevarestyrelsen.

Det er især fødevareudvalgsformand og fødevareordfører for DF Christian H. Hansens udmelding tirsdag til bl.a. Politiken –"hvis jeg var minister, ville jeg fyre ledelsen af Fødevarestyrelsen" – der får den tidligere S-minister og nuværende medlem af Europa-Parlamentet til at tale med store bogstaver.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024